duminică, 1 noiembrie 2009

Imi pastrez parerea - Iasi, oooohh Iasi,

Mda, am impresia ca am mai scris un post despre iasi, acu ceva timp in urma. Revenind in acel loc, nu il mai gasesc cu stradute mici, inguste, ci boem, dar nu acel boem - retro, ceva ambiguu, (where art meets technology)... Un loc arhitectural - cu influenta pregnanta retro, dar iluminat, ca in Viena, sau in oricare alt loc, atat de bine, pentru ca detaliile sa fie scoase in evidenta si noaptea.
Ok, sa vorbim de nightlife, stii cand ajungi la momentul ala de saturatie, cand vrei altceva practic. Asa ziceam si eu...dar iasi-ul mi-a oferit senzatii care in galati, in cele mai bune nopti le poti gasi,si atunci rar. Pot sa va spun cu certitudine ca noi aici avem cluburi simpatice, dar ca lumea le strica, acolo fiecare club este plin pana la refuz, indiferent de muzica sau dj, este altceva, some good energy. Lumea este extrem de deschisa pornind de la cele mai usor de abordat localuri, pana la elita gen The Office Lounge, care era la subsolul hotelului in care am stat, - sincer nu m-am putut abtine.
Super. Pentru cei ce cred ca au vazut tot si sunt cam satui de tot si toate chestiile aferente cluburilor, face-ti un drum. Costa dar merita.:))

Niciun comentariu: