duminică, 9 decembrie 2007

disecam videoclipuri - extirpam adevarul din ele "in lipsa mea"

Bun, un videoclip decent, cu o actiune care enerveaza orice baiat care are probleme cu "coracon-ul"
Ce e de zis: vedeti videoclipul, dupa care vorbim pe el...
Pentru baietii care spun ca au o femeie super... va spun sa va ganditi putin mai adanc si mai bine...de cate ori te-a deranjat, de cate ori de-a dezamagit...eu unu nu comentez.(sunt autorul:D)
Am sa incep cu descrierea comportamentul unei femei fata de un baiat: O femeie va place un baiat din punct de vedere fizic (deci are nevoie de o anumita protectie - o fugareste bau bau prin somn, sau de ce nu, fostul prieten - asta e un profit pe baza de senzatii si sentimente.)
De asemeni, profitul intelectual, te va simti dragut si atragator atunci cand tu esti in stare sa ii dai peste nas (fie mare fie mic) si va incerca sa acapareze si sa invete cat mai rapid cum sa te inchida si pe tine. De stiut ca intre o femeie si un barbat, intotdeauna va fi o competitie tacita si nescrisa... E vorba de dominatie..Atunci cand tu ii vei oferi tot ce ai avut, te va considera invins..deci va trece la altul mai interesant.
O femeie va fi atrasa de un barbat misterios - atunci la primul semn de slabiciune, cand tu ii vei arata un semn de afectiune(in mintea ta zici...hai sa ma apropii), ea va face pasul in spate..in timp il vei observa, misterul se va duce pentru ea...Te-a ghicit.
Target-ul ei este clar....daca tu ii promiti ca ii dai un diamant, imediat ce il vei da, o sa doreasca altul mai mare...asa sunt.
Sunt de parere ca odata ce ai gresit toate astea, nu mai ai intoarcere, poti considera ca e o relatie inchisa...disparuta deja.
Tu ii zici ei, ti-am dat asta, ti-am facut asta, te-am ajutat in asta, (ea o sa gandeasca...bine bine, dar altceva mai ai sa imi dai? sau ma uschesc?) Si atunci, dumneavoastra domnilor, ve-ti ramane cu ochii in soare.
Femeilor le plac iluziile, in consecinta, nu oferiti nimic intreg, doar franturi, pentru ca ea sa se chinuie sa obtina cat mai mult..
Sunt multe de spus...dar banuiesc ca le-ati simtit si voi.

Timp de prescriptie:
In opinia mea si nu numai, daca vrei sa fi mereu fericit, schimba femeia la 3 luni...

29 de comentarii:

Anonim spunea...

ihhh zdrentele astea...

Anonim spunea...

Nu toate fetele sunt profitoare sau fitoase (schimba imediat baietzii dak nu li se ofera mai mult), cum nu toti baietii sunt curvari (pt ei nu ar fi o problema);)
Insa baieti, dak vreti o relatie serioasa, nu o aventura....
Sunt de parere k nici baiatul, dar nici fata nu trebuie sa ofere totul..ci sa fie mai rezervati ptr ca relatia sa aiba ceva care sa-i atraga pe amandoi(din toate punctele de vedere)..si desigur..e foarte bine dak partenerii vin cu cate ceva nou de fiecare data..dak exista comunicare intre ei :-@.
Fiecare cuplu are parteneri cu idei, temperamente diferite, care in unele cazuri se pot completa ptr k totul sa fie..ok;)
Si astfel, relatia nu va mai dura ..cam 3 luni;));))

Bejan Igor spunea...

Ca sa satisfaci o femeie, tot timpul trebuie sa ai ceva de oferit...din moment ce nu mai ai sau ce ai nu prezinta interes, PA.
Din pacate asa sunteti.

Anonim spunea...

Trebuie sa stii cum sa iei o femeie;)...dak cineva tine la tn si un mic detaliu poate conta ptr ea;)...nu trebuie neaparat sa ii oferi chestii scumpe..inele..etc
Daca stiti cum sa va organizati timpul, activitatile, crede-ma ca ar fi ok;)

Bejan Igor spunea...

offf,,,ca orice femeie, nu vedeti sensul cuvantului in patrunzimea lui...

Anonim spunea...

uff..ca orice barbat..nu apreciati adevaratele calitati ale femeilor..ci
toate vi se par profitoare, fitoase.
Sunt femei si femei..si nu toate trebuie 'bagate in aceeasi oala';)
Si cred k un barbat ar fi capabil sa faca diferenta intre femei...sau nu?:-?

Bejan Igor spunea...

Calitati?? Hai sa nu vorbim de calitati... Calitatile sunt chestiile alea care chipurile le faceti pentru noi (defapt tot pentru voi ca sa va demonstrati ca sunteti o femeie decenta, casnica, nu mai stiu cum)
Spre deosebire de baieti, la voi fetele e vorba doar de demonstrat.
Cum o urata isi va demonstra tot timpul ca e frumoasa agatand sau culcandu-se cu un baiat care arata bine sau care v-a dat jet in alt timp... (e vorba de demonstratie draga....e vorba de selfesteem-ul vostru)
Si apropos...intr-o femeie frumoasa dar intradevar frumoasa cred ca poti avea incredere..(Pentru ca ea stie ca poate dar totusi ramane cu tine) Pe cand celelalte...(au de demonstrat ca pot)

Anonim spunea...

e vorba numai de demonstrat?..pai scuzama.nu conteaza neaparat frumuseatea, ci si ceea ce gandesti. conteaza si fizicul..nu am spus k nu, ptr k nici un baiat nu ar sta cu o urata sau nici o fata nu ar sta cu un boschetar..de ex.
Si dak tot ai adus vb de demonstrat, crezi k numai femeile trebuie sa demonstreze cv?..ptr barbati e valabil acelasi lucru, ptr k tocmai din aceasta cauza te poate lasa femeia;)..nu conteaza numai cadourile sau ce ii mai oferi, ci trebuie si sa comunici cu persoana respectiva;)..la un moment dat femeia cauta cv care sa o satisfacca...deplin;)

Bejan Igor spunea...

Eronat...noi baietii din principiu ne-am culca cu orice femeie..oriunde. Suntem capabili..pe cand voi fetele (ma refer la nasparlii) va demonstrati voua si grupului vostru..ceva de genu ..fata am fost cu ala draga...Adica cumva te ridici la un alt nivel...din pacate nu e chiar asa cum credeti voi..
Aici vine un proverb:
Nu exista femeie nef****a
si masina nelovita.

Anonim spunea...

Asta era chestia cu demonstratul?...
Va credeti superiori si asta e eronat;) trebuie sa existe egalitate.
Nu cred k ar trebui sa se considere k toate fetele, dak o fac se ridica la un nivel superior.
Dar, intr-o relatie, partenerii trebuie sa gandeasca la fel sau sa aibe interese comune, sa fie la acelasi nivel (sau asa ar trebui).
Sunt si barbati inferiori unor femei;)..Tocmai de asta trebuie ca partenerii sa se gandeasca bn dak vor sa inchege o relatie.
EGALITATE!! :P:P

Bejan Igor spunea...

:)):)) VOi va demonstrati voua...nu noua..sau daca zici..am facut-o pentru tine(e doar paravan al unui complex de al tau)...
Egalitate nu va exista niciodata...pentru cu puteti fi multumite.

Anonim spunea...

:-?...noua?..nu chiar. Daca ne referim la un cuplu, trebuie sa isi domonstreze unul altuia.
Femeia nu e facuta numai sa primeasca, ori sa indeplineasca cerintele barbatului, iar barbatul nu e facut numai sa dea;)...nu ti se pare?
Si egalitatea exista si va exista si in continuare...k nu vreti voi sa acceptati asta e partea a 2-a;)

Bejan Igor spunea...

:)) Nu esti singura care chipurile militeaza pentru egalitate..si nici nu am de gand sa iti fac o prezentare istorica despre femeia si dorinta ei de suprematie.
Rolul femeii intr-un cuplu este sa multumeasca ...si sa se simta implinita..Rolul femeii care inseala, nu il gasesc,, aaaa ba da..pe vremea lui Tepes, femeilor care isi iselau barbatii, li se batea un mare cui in cap.:D:D: Asta da rol

Anonim spunea...

:)):))
eu cred k fiecare femeie are 'planurile' ei..sa-i spunem;))
Asa k femeia nu trebuie numai sa multumeasca si sa fie implinita, ci trebuie sa se completeze intru totul cu barbatul ei;)...prin tot ce fac..amandoi:P;)

Bejan Igor spunea...

Da...durerea e ca il mai completeaaza si pe altul:))

Bejan Igor spunea...

Da...durerea e ca il mai completeaaza si pe altul:))

Anonim spunea...

:))..dar poate nu e nevoie sa completeze si...altul;)

Bejan Igor spunea...

Pai intradevar chiar nu e nevoie..dar ce te faci ca femeia simte ca poate mai mult,..sau mai multi?
Voi femeile sunteti pline de surprize...

Anonim spunea...

depinde...
Cum si voi barbatii sunteti cu mai multe fete;)
Femeia dak are langa ea ceea ce isi doreste, pe cineva care sa o completeze, nu mai cauta si in alta parte..insa voi barbatii mereu cautati prin alte parti:P ;))

Bejan Igor spunea...

mm poate ai dreptate, dar cand un barbat ofera tot ce are de oferit, eu zic ca nu e de lasat, sau de inselat...mai de graba ii spui si gata..
Nu mi se pare corecta treaba..Noi de ce suntem multumiti si va acceptam cu tot cu probleme sentimentale, etc.?
Voi cand simtiti ceva nasol sau va face altu cu ochiu, fuguta...
Chiar nu e frumos

Anonim spunea...

Nu cred k o femeie care are totul, plus afectiunea de care nu prea am pomenit ar lasa barbatul de langa ea ptr altul nou;)
Inseamna k ce a facut barbatul pana in momentul respectiv a fost egal cu zero, si aici, nici eu ca fata nu sunt de acord. De aceea e bn sa fiti putin mai rezervati. Sa aratati ca tineti la o persoana, si in acelasi timp sa o respingeti prin unele mici gesturi ;)
Altfel cum crezi k tin relatiile de cativa ani?;)

Bejan Igor spunea...

Maestre, poate un barbat mai greseste, mai e gelos cateodata na, dar cand vezi ca iti vrea doar binele, nu il indepartezi...poate ca urmatorul nu o sa fie asa.
Si apropos...obisnuiti-va nu mai fi-ti alintate. nu puteti avea chiar totul...poate chiar nu meritati.

Anonim spunea...

:D..dar eu nu am spus k sunt de acosr cu chestia 'femeia da cu piciorul iar el vrea doar binele' ...
:-?...park voi nu va alintati...:P:P

Bejan Igor spunea...

Si noi ne alintam,...dar pe langa cineva care speram noi ca merita..cand defapt..te inseli.asta e...hai ca m-am plictisit deja de postul asta...scriu maine altceva..ca te vad activa:D

Unknown spunea...

Mary chiar are dreptate. Ce ai incercat sa faci tu aici a fost sa prezinti un caz separat pe care l-ai generalizat, atat. O femeie va sta langa tine daca stii sa o tii la fel si invers.

Anonim spunea...

si cineva spunea ca femeile si barbatii sunt de pe planete diferite.de fapt se pare ca barbatii cunosc foarte bine planeta noastra (sunt intru totul de acord cu postul asta).sa speram ca o sa ajungem vreodata sa o cunoastem si noi pe-a lor.

Bejan Igor spunea...

sunt curios cine esti "anonimus"

Anonim spunea...

Dumnezeule, cate aberatii intr-un singur loc! Cata "profunzime".
Parerile tale, Igor, fac parte gin categoria "usoare, foarte usoare, insignifiante".
Iar substanta este sublima, dar lipseste cu desavarsire.
Patetic.

Bejan Igor spunea...

Vai, Maestre, ai rasfoit Caragiale??? pentru bac presupun. Tantito, parerile sunt impartite...