vineri, 7 decembrie 2007

Durex play vibrations - sex toy (el) placere pentru amandoi (asa zice ea)

Durex play, consta intr-un inel vibrator care se pune la baza penisului, apesi pe buton si...surprise surprise...
"cucu" se transforma intr-un minut intr-un adevarat dildo de carne care satisface femeia... de asemeni, foarte pretentioasa.
Baieti, sa va spun o chestie: degeaba apelati la tot felul de tertipuri sexuale: Acest handicap niciodata nu va putea fi inlocuit de o proteza sexuala:: Cand femeia te-a descoperit ca "you don't worth shit in bed" adica, cumva nu ai nici o treaba cu patul...in sensul cel mai frumos, poti sa iti pui vreo 3 dinastea si vreo 4 prezervative cu diferite striatii. Oricum ea va pleca imediat in patul vecinului care este inzestrat de la mama natura sa o faca fericita. Curios, daca baietii nu pun aceasta problema cand cunosc o femeie (chiar daca nu e buna in pat), femeile pun foarte mare accent pe acest punct de vedere...(chiar daca e urata cu spume)
Deci in concluzie, nu cred ca barbatii ar trebui sa se preteze la "repararea" acestui "handicap"
Daca face mofturi schimb-o...Lac sa fie, ca broaste destule"" Oricum termenul de prescriptie a unei relatii bazate pe placerea fizica, nu va tine mai mult de 3 luni...dupa trebuie sa o satisfaci cu alte placeri : parfumuri, aur, masini - - lucruri mici si necostisitoare.:))
Avem un mare dezavantaj, un dezechilibru natural as putea spune: "love is overrated", adica, femeile din ziua de azi pun mare accent pe alte chestiuni decat pe iubire si pe sentimente oneste si sincere, pe care noi baietii, cu nonsalanta , le imprastiem, cel mai probabil, unei persoane care chiar nu merita...
In inchidere: daca nu o poti satisface sau simti ca vrea ceva mai mult, stii ce ai de facut...pana la urma si cea mai nasoala poate fi un plasture pentru pofta noastra...baietii stiu de ce...pana gasesti ceva mai bun.

8 comentarii:

Anonim spunea...

prea tare inelu asta.....

Anonim spunea...

intrebare: esti fata sau baiat?

Anonim spunea...

so..boys, buy it now!! si fetelor, dak nu sunteti prea multumite, baietzi mai sunt:))..cat despre pretentii..:-?..de asta sunt baietii..sa ne satisfaca pretentiile;):-"

Bejan Igor spunea...

credeti voi chestia asta:)) - lucrurile nu sunt chiar asa de simple cum ziceti voi...acuma sincer..ai accepta unu care in loc sa-si foloseasca in mod normal p*** sa isi mai puna vreun inel?

Anonim spunea...

normal ca nu..trebuie inzestrat de la mama natura:))...dar ce te faci de ex dak dai peste unul..mai putin inzestrat?

Bejan Igor spunea...

asta e intrebarea pe care trebuie sa o adresati voua....

Anonim spunea...

Atunci sunt de parere k cei inzestrati de la mama natura ar trebui sa se simta mandrii;).iar restul..Dumnezeu cu mila:))

Anonim spunea...

oameni buni,
femeia e o vietuitoare atat de complexa incat degeaba va puneti problemele astea simpliste.
chiar daca barbatul e dotat, stie,poate, face, oricum trebuie sa aiba si alte calitati.
femeia isi doreste varietate. De fapt asta e. Trebuie mereu surprinsa si asta pe toate planurile. Un inel de genul e bun o data asa pt joc. ce faci dupa????
mai ganditi-va!!!