joi, 6 decembrie 2007

kent 8 vs marlboro

O comparatie ciudata nu crezi? neavand legatura cu postul...link-ul ti-l spun mai tarziu!
Kent 8 - gust fad, usor, cu filtru nushtiu de care...
Promovare: kent isi duce campania in cluburi, unde s-a creeat un anumit trend in aceasta privinta...daca ii vei controla prin buzunare dupa (x sau altele), vei constata cu stupoare ca intr-un buzunar sigur se va afla pachetul de kent 8 sau 4 pentru fete.
Campanie condusa special pentru tineret, cumva mesajul este indus in felul urmator: daca nu fumezi kent, nu esti pe val, nu esti de al nostru! Prin campania lor mediatica, de a sponsoriza diferite petreceri (k si redbull de altfel), kent a devenit un trend sau mai bine zis o rechizita pentru clubberi.,, Fetele frumoase care reprezinta acest brand prin cluburi, nu iti spun nimic altceva, decat ca daca vrei si tu ceva in seara asta..trebuie sa fi pe val, trebuie sa ai kent...Desteapta treaba nu?
Marlboro lights - in opinia mea, o campanie mai obosita, ei axandu-se pe scrumiere din metale grele, deci pe oamenii care stau la masa.
Marlboro ca target, si-a ales barbatii de peste 30 de ani, puternici la prima vedere.
Campanie media mult mai bine conturata ca cea de la kent.
Ai sa te intrebi unde era link-ul?
Ori kent ori marlboro lights , tot 2 pachete fumezi si tot gustul ingrozitor de scrumiera il ai in gura dimineata.

8 comentarii:

Unknown spunea...

Nici una dintre campanii nu mi se pare prea targetata. Asocierile au fost deja create in mintea consumatorilor ca ecou la campanii vechi, mentinute acum in viata doar de spiritul de turma.

Anonim spunea...

domnule vicepresedinte(titus) dati de baut.

Bejan Igor spunea...

pt bubu....da ma dau...dar iesim la suc:D

Bejan Igor spunea...

Simona, am pretentie, lucrezi in publicitate..sau cum se zice la voi "publishing"
Nu exista asociere asa de importanta a unui produs fara o campanie mediatica structurata pe un anumit segment de piata...
Spre exemplu, ce a ramas la kent simplu, este faza cu spaga...cumva alea erau tigari date ca spaga...si acuma mai este vorba..in rest..publicitate

samy spunea...

fumati ma carpati ca-s productie proprie:)) incurajati industria din romania ca in afara de gagici si puradei nu prea mai exportam nimic:-<

Anonim spunea...

hehe fumati bai fumati ca intr-o si o sa va ia dreci

Anonim spunea...

we

Unknown spunea...

sincer eu prefer malboro rosu .e marca mea preferata si cand preferi o marca de tigari anume o faci pt gust ,senzatie etc nu pt campania publicitara sau datorita faptului ca respectiva marca e un trend...pur simplu iti aprinzi tigara (si juri ca e ultima) :))